Visit Brunate: Town overlooks Lake Como

Kiipeä, kiipeä, hoin mielessäni. Olimme juuri nousseet Brunate vuorelle katsomaan häkellyttävän upeita maisemia. Matka hissiltä jatkui pieniä polkuja pitkin yhä korkeammalle. “Muista katsoa taakse päin”, muistutti kaveri kesken kiipeämisen. 

Kääntyessäni upea maisema sai hengästymään – jos jyrkkä rinne ei sitä vielä tehnyt. Kolme tyttöä taivalsi kohti huippua ja aurinkokin oli sateisen aamun jälkeen noussut esille. Vai olimmeko vain kiivenneet pilvien yläpuolelle? Brunate on ehdoton paikka vierailla ja mitä korkeammalle kiipeät, sitä henkeäsalpaavammat maisemat odottavat. (Kunhan muistat välillä kääntyä niitä katsomaan.)

Brunate in Lake ComoIMG_3535Brunate in Lake ComoBrunate in Lake ComoBrunate in Lake ComoBrunateBrunateBrunate in Lake ComoBrunate in Lake ComoBrunate in Lake ComoIMG_3684Brunate in Lake ComoBrunateBrunateBrunateLife's a climb but the view is greatBrunate

Jos olisimme täällä viipyneet pidempään, olisin napannut ehdottomasti pienestä hotellista huoneen ja jäänyt ihastelemaan näitä maisemia pidemmäksikin aikaa. Kyllä yläilmoista maisemat vain avautuvat kauniisti, eikö?

Italiaan kaipaavin terveisin, Mira ❤

In english // Lake Como is beautiful – but it is more beautiful when seeing it from the top of a mountain.

So, if you ever go to Lake Como, you must see Brunate. It is easy to get there by furnicular from Como to Brunate. But if you want to get to the top – prepare your self for a bit of a hike.

Did you know?

Town of Brunate overlooks Como, which lies on the shore of Lake Como some 500 metres  below.It has some 1 800 residents, but is much more populated in summer.

Have you visited in lake Como or Brunate?

PS. You can follow my blog here: